Leudal is een mooie en groene gemeente met een diversiteit aan toeristisch-recreatieve en horecaondernemers. Om krachten te bundelen en te netwerken is het Promotie Platform Leudal opgericht.

Het Promotie Platform wil samen met ondernemers en organisaties nieuwe arrangementen en producten ontwikkelen op terrein van onder meer streekproducten, tuinen, fiets- en wandelroutes en de cultuurhistorie van deze omgeving. Het platform doet dit in nauwe samenwerking met collega-platforms in de rest van Noord-Limburg, maar ook met België en Midden-Limburg.

Verder exploiteert het Promotie Platform Leudal maar liefst 11 toeristische informatiepunten. Op deze infozuilen, aanwezig bij Leudalse toeristisch-recreatieve en horecabedrijven, kunnen bezoekers en toeristen terecht voor digitale informatie over onder meer de regio, lokale en regionale evenementen, het aanbod op het gebied van dag- en verblijfsrecreatie en de fiets- en wandelroutes. Daarnaast wordt het aanbod aantrekkelijk gepresenteerd op liefdevoorlimburg.nl en de mobiele app ‘liefdevoorlimburg’, die gratis verkrijgbaar is in de stores van Apple en Android.

Lid worden?

Het streven is dat de komende jaren meer dan 80% van alle bedrijven en organisaties op dit terrein in Leudal lid zijn en meedoen met de diverse initiatieven van het Promotie Platform. Leden worden automatisch vermeld op alle Toeristische Informatie Punten en liefdevoorlimburg.nl.

Meer informatie

Bent u ondernemer en wilt u lid worden? Neem dan contact op met de heer Pascal Schreurs, projectcoördinator van het Promotie Platform Leudal, bereikbaar via info@liefdevoorleudal.nl of tel: 06 - 53 93 92 88.

Heeft u gevonden wat u zocht?