In Leudal bruist het van de bedrijvigheid. Vele bedrijven en ondernemers werken dagelijks aan de economische ontwikkeling van de regio. Leudal kent verschillende bedrijventerreinen, sommige zijn zelfs van regionaal belang. Het meest in het oog springend is het bedrijventerrein in Ittervoort. De gunstige ligging ten opzichte van de A2 maakt dit bedrijventerrein een ideale uitgangsbasis voor vele bedrijven. In de kern Haelen zijn zelfs twee bedrijventerreinen gelegen: Windmolenbos en Zevenellen. Ook in Roggel (Laak) en Heythuysen (Arenbos) zijn twee mooie bedrijventerreinen gevestigd.

In de aanbieding: bedrijfskavels te koop op Arenbos (Heythuysen) en Laak (Roggel).

 

 

 

Bedrijventerrein Arenbos in Heythuysen

Aan het Roorveld zijn nog diverse bedrijfskavels te koop. Deze zijn gelegen op het lokaal bedrijventerrein Arenbos in Heythuysen. De bouwgrond is direct beschikbaar en is geschikt om een bedrijf te vestigen in de milieucategorieën 2 en 3. De kavels zijn goed ontsloten. In totaal is ruim 15.000 m² grond beschikbaar. Voor indeling van de meeste kavels (breedte en oppervlakte) is maatwerk bespreekbaar. Tevens bestaat de mogelijkheid om een optie voor de duur van 4 maanden te nemen. De verkoopprijs van de bouwgrond bedraagt € 101,00 p/m² k.k. excl. BTW.

Bedrijventerrein Laak in Roggel

Op het bedrijventerrein Laak in Roggel heeft de gemeente een bedrijfskavel ter grootte van ca. 1.700 m² te koop staan. Deze kavel is gelegen aan de Bevelantstraat en is direct uitgeefbaar voor de vestiging van een bedrijf vallende onder de milieucategorieën 2 en 3. De kavel is goed ontsloten. De verkoopprijs bedraagt € 101,00 p/m² en excl. BTW.

Zevenellen en Windmolenbos

Zevenellen is een circa 35 ha groot regionaal industrieterrein met een haven. Naast Biobased ondernemen, biedt Zevenellen ook mogelijkheden en ruimte voor modern gemengde bedrijvigheid, milieu en energie en logistiek.

Voor de bedrijventerreinen Zevenellen en Windmolenbos kunt u contact opnemen met Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV.

Bedrijfskavel kopen?

Wilt u een bedrijfskavel kopen of meer weten over de bedrijventerreinen van de gemeente, neem dan contact op met de accountmanager bedrijven.

Stel uw vraag aan de accountmanager

 

Interactieve portal provincie Limburg

De provincie heeft een interactieve portal ontwikkeld waarop alle bedrijventerreinen en bedrijfskavels staan.

Portal bedrijfskavels provincie Limburg

Heeft u gevonden wat u zocht?