In Leudal bruist het van de bedrijvigheid. Vele bedrijven en ondernemers werken dagelijks aan de economische ontwikkeling van de regio. Leudal kent verschillende bedrijventerreinen, sommige zijn zelfs van regionaal belang. Het meest in het oog springend is het bedrijventerrein in Ittervoort. De gunstige ligging ten opzichte van de A2 maakt dit bedrijventerrein een ideale uitgangsbasis voor vele bedrijven. In de kern Haelen zijn zelfs twee bedrijventerreinen gelegen: Windmolenbos(externe link) en Zevenellen(externe link). Ook in Roggel (Laak) en Heythuysen (Arenbos) zijn twee mooie bedrijventerreinen gevestigd.

De gemeente heeft op dit moment geen bedrijfskavels of -grond direct beschikbaar. Op het bedrijventerrein "Arenbos" in Heythuysen zijn alle kavels verkocht of in optie uitgegeven. Er is wel een wachtlijst, waar u zich op kunt plaatsen.

Zevenellen en Windmolenbos

Zevenellen is een circa 35 ha groot regionaal industrieterrein met een haven. Naast Biobased ondernemen(externe link), biedt Zevenellen ook mogelijkheden en ruimte voor modern gemengde bedrijvigheid, milieu en energie en logistiek.

Voor de bedrijventerreinen Zevenellen(externe link) en Windmolenbos(externe link) kunt u contact opnemen met Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV.(externe link)

Bedrijfskavel kopen?

Wilt u een bedrijfskavel kopen of meer weten over de bedrijventerreinen van de gemeente, neem dan contact op met de accountmanager bedrijven.

Stel uw vraag aan de accountmanager

Interactieve portal provincie Limburg

De provincie heeft een interactieve portal ontwikkeld waarop alle bedrijventerreinen en bedrijfskavels staan.

Portal bedrijfskavels provincie Limburg

Heeft u gevonden wat u zocht?