Bekendmakingen zijn openbare publicaties over besluiten of gebeurtenissen die voor u van belang kunnen zijn. Bekendmakingen gaan bijvoorbeeld over omgevingsvergunningen, wegafsluitingen of vergunningen voor grote evenementen.

De officiële bekendmakingen van de gemeente Leudal worden iedere week gepubliceerd op overheid.nl.

Bekijk alle bekendmakingen Leudal op overheid.nl

Bekendmakingen van grondtransacties

In 2021 heeft de Hoge Raad uitspraak gedaan in de Didam-zaak. Door deze uitspraak wordt de overheid verplicht om haar plannen om grondtransacties te verrichten bekend te maken. Voorbeelden van grondtransacties zijn verkoop, verhuur, pacht en erfpacht. Een bekendmaking kan zijn de uitnodiging om uw interesse voor een bepaald vastgoed aan ons te melden. Een uitzondering kan zijn dat wij ons voornemen om een transactie aan te gaan met één partij, zonder dat anderen daarvoor in aanmerking komen, bekend maken.

Gemeente Leudal publiceert haar bekendmakingen over bijvoorbeeld verkoop, verhuur, pacht en erfpacht op de website Overheid.nl

Bekendmakingen grondtransacties

Bekendmakingen per mail

U kunt zich aanmelden voor een e-maildienst voor bekendmakingen. Hiermee krijgt u wekelijks een e-mail met daarin de bekendmakingen in uw buurt. U kunt bij de e-maildienst precies aangeven welke bekendmakingen van welke overheidsorganisatie u in uw mailbox wilt krijgen.

Heeft deze pagina u geholpen?