Op dit moment heeft de gemeente bouwgrond te koop in Baexem, Haler, Heibloem en Heythuysen. Een aantal kavels worden aangeboden via Peters, Wiertz en Wijnands makelaardij en een aantal door de gemeente zelf (zie overzicht met kavels en prijzen onderaan deze pagina).

Belangstellenden kunnen schriftelijk hun interesse kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen.

Mogelijkheden

U kunt zelf een bouwplan (laten) ontwerpen. Voor de woning geldt een maximale goot- en nokhoogte van respectievelijk 5,50 meter en 8,00 meter. Ook is het mogelijk om in samenwerking met een bouwbedrijf een bouwplan te ontwikkelen.

De gemeente werkt niet met wachtlijsten voor de verkoop van bouwgrond. Het is dus niet mogelijk om u nu al in te schrijven voor toekomstige woningbouwplannen. Nieuwe ontwikkelingen worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd op deze website en het ViaLimburg.

Voor meer informatie over de bouwkavels en de voorschriften kunt u contact opnemen met ons Burgerbedrijvenplein via tel: (0475) 85 90 00.

Heeft deze informatie u geholpen?