Op deze pagina vind je meer informatie over het project ‘Beste keet van Leudal’ 2023. Onderdelen hiervan zijn een voetbaltoernooi en een ketenkeur.

Wat wint de winnaar van het voetbaltoernooi?

De winnaar wint € 50,- voor de jongerenkeet. Dit geld krijg je niet in cash, maar je kunt het krijgen als een soort teruggave. De jongerenkeet die wint, mag € 50,- gebruiken om hun eigen jongerenkeet beter te maken. Je kunt het geld gebruiken om dingen te kopen zoals bijvoorbeeld verf, een extra tafel, een bank of een spel. Je mag deze spullen alleen kopen bij winkels in Leudal. Je moet een bonnetje hebben! Dat betekent dat je niet iets bij marktplaats of een rommelmarkt kan kopen. Een kringloop kan wel. Als je de bonnetjes van je aankopen bewaart, kun je het geld tot €50,- terugkrijgen. Stuur de bonnetjes vóór 31 december 2023 naar j.vandervarst@synthese.nl 

Wat zijn de voorwaarden om mee te doen aan het voetbaltoernooi?

Het toernooi is op 2 december om 13:45 bij Laco in Heythuysen. Met een team van 5 personen strijd je tegen een andere jongerenkeet. Alleen de beste wint! Om mee te kunnen doen aan het voetbaltoernooi zijn er 3 voorwaarden: 
1.    Je groep heeft een jongerenkeet 
2.    Deze jongerenkeet ligt in de gemeente Leudal
3.    Voor 2 December 2023 is de jongerenwerker Jordy bij jullie keet geweest voor de ketenkeur.
 

Wat houdt die ketenkeur in?

Jordy komt op een avond naar jullie jongerenkeet. Welke dag het wordt, spreken jullie samen met Jordy af. Zorg dat de “vaste bezoekers” van de jongerenkeet zoveel mogelijk aanwezig zijn. Samen met Jordy gaan jullie in ongeveer 3 uur verschillende dingen doen. Hebben jullie leuke ideeën voor de jongerenkeet? Is jullie jongerenkeet brandveilig? Wat doe je als iemand flauwvalt in de keet? En nog veel meer. Per thema krijg je een score. De jongerenkeet die de beste score haalt, is officieel “de beste keet van Leudal 2023”. 

Wat wint de winnaar van de ketenkeur?

De winnaar van de ketenkeur wint eeuwige roem, een wisselbeker en een geldbedrag t.w.v. € 250,-. 

  • De wisselbeker zal in dezelfde staat teruggegeven moeten worden voordat de editie ‘Beste keet van Leudal ‘ 2024 begint. 
  • De € 250,- krijg je niet in cash, maar je kunt het krijgen als een soort teruggave. De jongerenkeet die wint, mag € 250,- gebruiken om hun eigen jongerenkeet beter te maken. Je kunt het geld gebruiken om dingen te kopen zoals bijvoorbeeld verf, een extra tafel, een bank of een spel. Je mag deze spullen alleen kopen bij winkels in Leudal. Je moet een bonnetje hebben! Dat betekent dat je niet iets bij marktplaats of een rommelmarkt kan kopen. Een kringloop kan wel! Als je de bonnetjes van je aankopen bewaart, kun je het geld tot €250,- terugkrijgen. Stuur de bonnetjes vóór 31 december 2023 naar j.vandervarst@synthese.nl

Meer informatie

Mocht je vragen hebben, stuur dan een whatsappberichtje naar onze jongerenwerker Jordy van der Varst via 06 15 52 45 53. Je kunt hem natuurlijk ook mailen via j.vandervarst@synthese.nl. Jordy zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om al je vragen te beantwoorden.