Leudal is een landelijke gemeente met 500 hectare aan landgoederen en bossen en aan de oostzijde begrensd door de Maasplassen. Dat betekent ruimte, bossen, paden en landwegen.

Wandelen

Rondom de 16 kernen van Leudal zijn verschillende wandelroutes uitgezet. Het aan elkaar knopen van diverse wandelpaden en de ontwikkeling van wandelknooppuntenroutes is in volle gang. Kijk voor alle wandelroutes in en rondom Leudal op visit Noord-Limburg. Meer informatie is eveneens te vinden op de website van VVV Midden-Limburg.

Fietsen

Gezellige dorpjes, boerenland, bossen en water worden verbonden via het fietsknooppuntensysteem, waarmee korte en lange fietstochten samengesteld kunnen worden. Kijk voor alle fietsroutes in en rondom Leudal op Visit Noord-Limburg.

Ook is er een fietstocht voor senioren in de gemeente Leudal. Voor meer informatie: https://vanschijndeladvies.nl/fietsen/fietstocht-senioren

Beschadigde bordjes en/of palen

Mocht u tijdens uw wandel- of fietstocht beschadigde bordjes en palen tegenkomen of een bordje missen in het veld, geef dit dan door via het meldpunt op www.routebureaulimburg.nl. Het Routebureau zorgt ervoor dat het probleem binnen 72 uur wordt opgelost.

Heeft deze pagina u geholpen?