Receptie

De receptie is uw eerste aanspreekpunt bij uw bezoek aan het gemeentehuis.
Bij de receptie kunt u (zonder afspraak) terecht voor:

  • Afhalen van een Gezondheidsverklaring rijbewijs
  • Afhalen van uw nieuwe paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs (let op: voor het aanvragen van een nieuw paspoort, id-kaart of rijbewijs moet u wel een afspraak maken.)
  • Spoedaanvraag van een paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs (let op: aan een spoedaanvraag zijn extra kosten verbonden!)

Publieksbalies: alleen op afspraak

Een bezoek aan een van onze publieksbalies kan alleen op afspraak. Hierdoor bent u altijd snel aan de beurt. In de regel kunnen we u een afspraak aanbieden binnen 5 werkdagen maar bij grote drukte kan het in bepaalde periodes langer duren. Als dat voor u tot problemen leidt  dan verzoeken we u om ons tijdens kantooruren te bellen via (0475) 85 90 00.

Via de online afsprakenplanner maakt u gemakkelijk een afspraak voor een dienst aan de balie. U kunt kiezen uit diverse producten en diensten en u ziet direct welke dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. 

Afspraak maken overige producten

Staat uw product niet in de lijst van producten waarvoor een afspraak gemaakt kan worden? Maak dan telefonisch een afspraak via tel: (0475) 85 90 00. Er wordt dan samen met u naar een geschikt moment gezocht.

Stuur een bericht

Heeft u een algemene vraag? Wilt u informatie? Laat het ons weten. Maak gebruik van het contactformulier. Dit is gemakkelijk en snel in te vullen.

Contactformulier