Bedrijfsruimte/kavels

Lees voor

In Leudal zijn verschillende bedrijventerreinen, waarvan sommige met regionale betekenis. Het meest in het oog springend is het bedrijventerrein in Ittervoort. De gunstige ligging ten opzichte van de A2 maakt dit bedrijventerrein een ideale uitgangsbasis voor vele bedrijven. Haelen kent zelfs twee bedrijventerreinen: Windmolenbos en Zevenellen. Ook in Roggel (Laak) en Heythuysen (Arenbos) zijn twee mooie bedrijventerreinen gevestigd.

Bedrijfskavels te koop op Arenbos (Heythuysen) en Laak (Roggel)
 

Bedrijventerrein Arenbos Heythuysen

Aan het Roorveld zijn nog diverse bedrijfskavels te koop. Deze zijn gelegen op het lokaal bedrijventerrein Arenbos in Heythuysen.  De bouwgrond is direct beschikbaar en is geschikt om een bedrijf te vestigen in de milieucategorieën 2 en 3. De kavels zijn goed ontsloten. In totaal is ruim 15.000 m² grond beschikbaar. Voor indeling van de meeste kavels (breedte en oppervlakte) is maatwerk bespreekbaar. Tevens bestaat de mogelijkheid om een optie voor de duur van 4 maanden te nemen. Aan deze optie zijn geen kosten verbonden. De verkoopprijs van de bouwgrond bedraagt € 101,00 p/m² excl. BTW.

Bedrijventerrein Laak te Roggel

Op het bedrijventerrein Laak in Roggel heeft de gemeente een bedrijfskavel ter grootte van ca. 1.700 m² te koop staan. Deze kavel is gelegen aan de Bevelantstraat en is direct uitgeefbaar voor de vestiging van een bedrijf vallende onder de milieucategorieën 2 en 3. De kavel is goed ontsloten. De verkoopprijs bedraagt € 101,00 p/m² en excl. BTW.

Bedrijfskavel kopen?

Wilt u een bedrijfskavel kopen of meer weten over de bedrijventerreinen van de gemeente, neem dan contact op met de accountmanager bedrijven.

Zevenellen en Windmolenbos

Zevenellen is een circa 35 ha groot regionaal industrieterrein met een haven. Naast Biobased ondernemen, biedt Zevenellen ook mogelijkheden en ruimte voor modern gemengde bedrijvigheid, milieu en energie en logistiek.

Voor de bedrijventerreinen Zevenellen en Windmolenbos kunt u contact opnemen met Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV.

Archief

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.