Onder de noemer ‘Mooi leven in Leudal’ gaan we de komende maanden graag met u het gesprek aan over wat voor u mooi leven in Leudal nu en in de toekomst is. Uw verhalen vormen de basis voor de nieuwe strategische visie van de gemeente Leudal die we in 2020 gaan opstellen. 

We ontmoeten u graag!

We ontmoeten u graag voor een goed gesprek over de toekomst van onze mooie gemeente. Omdat we het belangrijk vinden van zoveel mogelijk mensen te horen wat zij ‘Mooi leven in Leudal’ nu en in de toekomst vinden, gaan we op veel verschillende plekken en op hele diverse manieren met u het gesprek aan. Dat doen we bijvoorbeeld onder het genot van een kop koffie in de hal van het gemeentehuis, maar ook tijdens Leudalse evenementen, op verschillende plekken in de 16 dorpen, op scholen, tijdens bijeenkomsten met ondernemers, in de wensbus en ga zo maar door! 

Kennismakingstour burgemeester Schmalschläger 

Onze nieuwe burgemeester, Désirée Schmalschläger, wil u als inwoners van Leudal ook graag beter leren kennen en is erg benieuwd naar al uw verhalen over ‘Mooi leven in Leudal’. De burgemeester maakt daarom de komende maanden een kennismakingstour en bezoekt alle dorpen van Leudal. Zij hoopt daar veel mensen te mogen ontmoeten! 

Op het programma

Maandag 7 oktober van 13:15 - 15:00 uur - Wandelen met wethouder Janssen door Neer.
Tijdens de wandeling door het mooie Neer spreken we graag met jou over wat mooi leven in Leudal nu en in de toekomst is.

Meer informatie 

Hou onze website, onze social media kanalen en de informatie in de gemeente info in de gaten voor de meest actuele informatie over ‘Mooi leven in Leudal’.

Mooi_leven_in_leudal_slogan_groen