Onder de noemer ‘Mooi Leven in Leudal’ hebben we al op diverse momenten en op diverse manieren gesprekken gevoerd met vele inwoners. Zo zijn er onder andere wandelgesprekken geweest in Neer, hebben we gesproken met ambassadeurs uit de kernen en zijn we op bezoek geweest op de kermis in Grathem. Deze gesprekken geven ons als gemeente inzicht in wat inwoners ‘Mooi leven in Leudal’ nu en in de toekomst vinden. Dit inzicht vormt de basis voor de nieuwe strategische visie van de gemeente Leudal.

Maak kennis met de burgemeester

Onze nieuwe burgemeester, Désirée Schmalschläger, wil u als inwoners van Leudal graag beter leren kennen en is erg benieuwd naar al uw verhalen over ‘Mooi leven in Leudal’ nu en in de toekomst. De burgemeester maakt daarom de komende maanden een kennismakingstour en bezoekt alle dorpen van Leudal. Deze gesprekken vinden op hele diverse manieren plaats. Zo gaat ze onder de noemer “Patatje Mooi Leudal” in gesprek bij de frietkraam in Kelpen-Oler en biedt ze u onder de noemer “Koffietijd” warme chocomel aan op de markt in Roggel.

Wilt u weten wanneer burgemeester Schmalschläger, of andere afgevaardigden namens de gemeente, bij u in de buurt zijn? Kijk dan hier voor de concrete data.

Nieuwsgierig naar de bezoeken die geweest zijn? Klik dan hier.

Meer informatie 

Hou onze website, onze social media kanalen en de informatie in de gemeente info in de gaten voor de meest actuele informatie over ‘Mooi leven in Leudal’.

Mooi_leven_in_leudal_slogan_groen