Accountmanager toerisme, recreatie, horeca en agribusiness

Leon Joris

Ondernemen gaat in de gemeente Leudal hand in hand met samenwerken. We creëren graag een klimaat waarin ondernemers ruimte hebben om hun ambities waar te maken. Ruimte ook om te groeien en bedrijfsruimte uit te breiden. Onze gemeente biedt plek aan een grote diversiteit aan bedrijven.

In het buitengebied spelen vele belangen. Denk hierbij aan zaken als nieuwe functies voor vrijkomende agrarische bebouwing, het combineren van de agrarische activiteiten met andere functies, behoud en mogelijk versterken van erfgoed en landschappelijke kwaliteiten, behoud van natuur (stikstof) e.d.

Met de ontwikkelingen die het buitengebied voorstaat, staan we steeds vaker voor een uitdaging om plannen tot een goede uitvoering te brengen. Bent u agrarisch ondernemer of bevindt u zich in de recreatieve sector en heeft u toekomstplannen? Neemt u dan vooral contact met mij op om deze te bespreken. Het wordt pas echt interessant als we de grenzen van de mogelijkheden moeten opzoeken. In mijn gecombineerde functie als adviseur ruimtelijke ordening, kan ik u ook informeren over regels en procedures.

Aandachtsgebieden

  • Buitengebied
  • Agribusiness
  • Recreatie & toerisme
  • Horeca

Contact met Leon

Heeft u een vraag over een van bovengenoemde aandachtsgebieden? Neem dan contact op met Leon.