In het keukentafelgesprek, of kortweg gesprek, bekijken we samen met u uw vraag en welke ondersteuning daarbij past. Maar ook wat u zelf of met behulp van uw familie of omgeving kunt doen. U mag altijd iemand meenemen naar het gesprek. Dat kan een bekende of een professionele ondersteuner zijn.

Ondersteuning bij het keukentafelgesprek

Hebt u behoefte aan iemand die u ondersteunt bij het keukentafelgesprek en kunt u daar zelf niet voor zorgen? Neem dan contact op met AMW-ML (Algemeen Maatschappelijke Werk Midden-Limburg), telefoonnummer 088 - 65 60 600. AMW ondersteunt mensen met een beperking en hun netwerk op alle leefgebieden en in alle levensfasen. Lees meer op www.amwml.nl(externe link)

Ik heb hulp nodig

Om te bepalen wat voor soort hulp het beste bij u past, neemt u contact op met de gemeente. Dat heet een ‘melding’ van uw (hulp)vraag doen. Dit kan eenvoudig via onderstaand meldingsformulier.

Meld uw hulpvraag

Meer informatie over het keukentafelgesprek

In onderstaande folders leest u hoe u een keukentafelgesprek bij de gemeente kunt aanvragen, hoe zo’n gesprek gaat, hoe u zich kunt voorbereiden en wat het vervolg is.

Heeft deze informatie u geholpen?