Bekendmakingen

Bekendmakingen zijn openbare publicaties over besluiten of gebeurtenissen die voor u van belang kunnen zijn. Bekendmakingen gaan bijvoorbeeld over omgevingsvergunningen, wegafsluitingen of vergunningen voor grote evenementen.

De officiële bekendmakingen van de gemeente Leudal worden iedere week gepubliceerd in het Elektronisch Gemeenteblad op www.officielebekendmakingen.nl.

Zoeken naar de juiste bekendmaking

U kunt op www.officielebekendmakingen.nl op 2 manieren zoeken:

  1. Zoeken op trefwoord: hierbij kunt u heel gericht zoeken op datum, trefwoord of onderwerp.
  2. Zoeken in het totaaloverzicht van alle bekendmakingen van Leudal van de afgelopen maand.

Tip bij het zoeken

U kunt zoeken op een exacte zin, deel van een zin of woord. Hiervoor moet u deze zin, deel van de zin of een woord tussen dubbele aanhalingstekens ("...") plaatsen. Zoekt u op een gedeelte van een woord, plaats dan een sterretje (*) achter of voor dit woord.

Bekendmakingen per mail

U kunt zich aanmelden voor een e-maildienst voor bekendmakingen. Hiermee krijgt u wekelijks een e-mail met daarin de bekendmakingen in uw buurt. U kunt bij de e-maildienst precies aangeven welke bekendmakingen van welke overheidsorganisatie u in uw mailbox wilt krijgen.

Bekendmakingen via “Over uw buurt” app

Naast de e-maildienst voor bekendmakingen is er ook een app voor smartphone of tablet beschikbaar: “Over uw buurt”. Via deze app ziet u via een kaart wat er in uw omgeving gebeurt. Ook kunt u instellen dat u vanuit de app berichten ontvangt over bekendmakingen in uw buurt. De app is gratis te downloaden in de app-store.


In de Apple app store downloaden


De app in de Google Play store downloaden


Download de app in de Microsoft Play Store

Overzicht elektronische gemeentebladen per week

Onderstaand treft u een overzicht aan van wekelijkse bekendmakingen van de afgelopen 8 weken.

De overige weken kunt u terug kijken in het archief van de website.

ViaLimburg - editie Leudal

De gemeente Leudal plaatst verkorte bekendmakingen en artikelen in de ViaLimburg editie Leudal. De uitgaven zijn digitaal in te zien op de website van de ViaLimburg.

Heeft u gevonden wat u zocht?