Wat is het?

Een attestatie de vita is een internationaal bewijs dat u in leven bent. U vraagt de attestatie de vita persoonlijk aan bij de gemeente.

Als u in Nederland, Aruba, Curaçao, Bonaire, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba een bewijs van in leven zijn nodig hebt, vraagt u geen attestatie de vita aan maar een bewijs van in leven zijn.

Afspraak maken

Maak een afspraak

U kiest zelf een beschikbare datum en tijdstip. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van de gemaakte afspraak. Als extra service sturen wij u 24 uur van tevoren per SMS een herinnering aan de afspraak.

Wat zijn de kosten?

Een attestatie de vita kost € 13,40.

Voor buitenlandse pensioenfondsen is de attestatie de vita gratis. U dient wel een bewijs te overleggen waarvoor u dit nodig heeft.

Aanvragen

U kunt de attestatie de vita aanvragen bij de balie van het Burgerbedrijvenplein. LET OP: U dient dit persoonlijk te doen. Voor de aanvraag dient u een geldig legitimatiebewijs te overleggen.    

Afspraak maken

U kunt voor dit product een afspraak maken. Lekker handig op een tijdstip dat het u past.

Om nu direct een afspraak te maken, ga naar onze Online Afsprakenagenda.   

Hoe werkt het?

U hebt een attestatie de vita bijvoorbeeld nodig als uw buitenlandse levensverzekeraar of pensioenfonds hierom vraagt. Een attestatie de vita is in het Nederlands en in het Frans. Het document is 6 maanden geldig.

Wat moet ik doen?

Wat heb ik nodig?

  • Een geldig identiteitsbewijs.
  • Als u de attestatie de vita aanvraagt voor een pensioenfonds, neemt u ook de brief van het pensioenfonds mee waarin hierom wordt gevraagd.

Hoe lang duurt het?

U krijgt het document meteen mee.

Meer informatie

Heeft u gevonden wat u zocht?

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op via het contactformulier

Marij de Loo

Marij de Loo

Medewerker Burgerbedrijvenplein