U heeft een afspraak bij de gemeente. Hoe gaat het in zijn werk?

De zuil waar u zich kunt melden met een afspraak
De zuil in het gemeentehuis

Afspraak voor de balie

Op de dag en het tijdstip waarvoor u een afspraak heeft gemaakt, wordt u verwacht in het gemeentehuis, Leudalplein 1 in Heythuysen.

Wij vragen u om 5 minuten van te voren aanwezig te zijn. Bij binnenkomst in de centrale hal van het gemeentehuis ziet u de digitale zuil staan. Op het beeldscherm van deze zuil dient u aan te geven waar u voor komt. Aangezien uw afspraak is gekoppeld aan uw geboortedatum, dient u deze in te toetsen. Daarna ontvangt u een bonnetje met een volgnummer. U neemt vervolgens plaats in de wachtruimte. Door de baliemedewerker wordt u op opgeroepen bij 1 van onze balies. Uw volgnummer verschijnt op het grote tv-scherm in de hal. Heeft u vragen over het gebruik van de zuil dan kunt u hulp vragen bij onze medewerker aan de receptie

Afspraak wijzigen of annuleren

Wilt u uw afspraak wijzigen of annuleren dan kunt u dit doen via de link welke vermeld staat in de afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen. Lukt het niet of heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact op met de medewerkers van het team Burgerzaken via tel: (0475) 85 90 00.

Andere afspraak

Heeft u een andere afspraak, bijvoorbeeld met een wethouder of heeft u een vergadering in het gemeentehuis? Meldt u zich dan rechtstreeks bij de receptie. Onze receptiemedewerker helpt u graag verder.

Let op

Wij hebben diverse meldingen ontvangen over websites van commerciële partijen die u helpen bij het regelen of aanvragen van zaken bij de gemeente. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvragen van een uittreksel uit het bevolkingsregister, of het maken van een afspraak voor het verlengen van paspoort of rijbewijs. Gemeente Leudal heeft niets met deze websites te maken.

U kunt een uittreksel gewoon eenvoudig zelf bij ons aanvragen en ook een afspraak kunt u direct via onze website maken. Net zo makkelijk en veel goedkoper. Op commerciële websites betaalt u hier al snel het dubbele voor.

Daarom adviseren wij u om uw zaken met de gemeente rechtstreeks via www.leudal.nl te regelen. Het maken van een afspraak bij Gemeente Leudal is altijd gratis, en kan via onze website of telefonisch via (0475) 85 90 00. Heeft u hier vragen over? Neem dan ook gerust contact met ons op.