Het onderzoek naar ondermijning loopt nog een paar dagen. De enquête kan tot 27 juni worden ingevuld. De resultaten hiervan worden gebruikt bij het opstellen van beleid over ondermijning en de communicatie hierover.

Wat is ondermijning?

Ondermijning betekent dat de onderwereld gebruik maakt van de bovenwereld om hun criminele activiteiten uit te voeren. Bijvoorbeeld door een pand te huren van een nietsvermoedende verhuurder, om er hennep te telen of chemische drugs te produceren. In Leudal maken we een vuist tegen ondermijnende criminaliteit.

Gezamenlijke vuist

Die vuist maken we samen met onze partners, zoals de politie en omliggende gemeenten. Maar dit kunnen we niet alleen. Ook u kunt een steentje bijdragen. U bent namelijk onze ogen, oren en neus op straat! Daarom horen we graag via de enquête wat u weet over ondermijning. Deelname is volledig anoniem. De resultaten worden gebruikt bij het opstellen van beleid over ondermijning en de communicatie daarover.

Geen vragenlijst ontvangen?

Heeft u geen brief ontvangen, maar wilt u toch meedoen?

>> Vul de enquête in

Meer weten?

Wilt u meer weten over ondermijning of over het onderzoek? Neemt u dan contact op met mevrouw I. Kuijpers  via telefoonnummer 0475 - 85 90 00  of mail naar: info@leudal.nl. Of kijk op www.Leudal.nl/ondermijning. Alvast hartelijk dank voor uw deelname.