Uitbreiding samenwerking businesspost en gemeente Leudal (16-11-2017)

Lees voor

Met ingang van 1 Augustus hebben de Gemeente Leudal en Business Post hun samenwerking uitgebreid door de inrichting van een distributiepunt van Business Post bij het Mens Ontwikkel Bedrijf (MOB) van de gemeente Leudal in Grathem. Vanuit Grathem wordt dagelijks de zakelijke post binnen de gemeente Leudal gesorteerd en bezorgd.

Fouad Aramia, Sekou Konate en Ahmed Naasan Agha zijn erg blij met hun arbeidscontracten en trots op hun werk.Tegelijkertijd met de opening van het distributiepunt  zijn 3 mensen uit het MOB, gestart met een opleiding tot postbezorger voor Business Post binnen Leudal.

Op 7 November heeft dit geleid tot een feestelijk moment, in de vorm van het symbolisch overhandigen van een arbeidscontract aan de 3 deelnemers.

Fouad Aramia, Sekou Konate en Ahmed Naasan Agha, mochten hun arbeidscontracten ontvangen uit handen van wethouders Piet Verlinden en Richard Verheul in aanwezigheid van Gerrion Bell, directeur van Business Post Midden-Limburg B.V. en Angelique Heemels, teamleider bezorging van Business Post.

Met de uitstroom van de 3 postbezorgers is het aantal mensen die in 2017 tot nu toe uitgestroomd zijn uit het MOB naar betaald werk op 31 gekomen.

De 3 nieuwe postbezorger hebben uit handen van wethouders Verlinden en Verheul hun arbeidscontracten ontvangen.

Fouad Aramia, Sekou Konate en Ahmed Naasan Agha samen met Gerrion Bell, directeur van Business Post Midden-Limburg B.V. en Angelique Heemels, teamleider bezorging van Business Post.

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

21 december 2017 vanaf 12:00 uur

25 december 2017

26 december 2017

1 januari 2018

>> Meer informatie over openingstijden

10 jaar Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.