Plantactie in de gemeente Leudal (10-04-2017)

Lees voor
Dit item is verlopen op 27-04-2017.
Plantactie gemeente Leudal

Bewoners of organisaties die loofbomen, hoogstamboomgaarden, heggen of andere landschapselementen willen aanplanten zijn van harte welkom op de informatieavond in Heythuysen. Deze plantregeling wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Leudal.

De regeling biedt de mogelijkheid voor het verkrijgen van struiken en bomen met boompalen en boomkorf. Onderdeel van de regeling vormt een advies ter plekke en het opstellen een plantplan met een deskundige van de stichting IKL.

De campagne is gericht op versterking van het authentieke landschap én op het vergroten van burgerbetrokkenheid. De campagne richt zich op grondeigenaren en plaatselijke organisaties zoals dorpsraden, buurtverenigingen, heemkundeverenigingen en natuurverenigingen die hiermee hun groene ideeën kunnen verwezenlijken.

De stichting IKL organiseert een informatieavond waar verdere uitleg wordt gegeven over de mogelijkheden en de voorwaarden van deze plantregeling. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op de waarden van deze landschapselementen voor uw leefomgeving.

Locatie: Cafe Den Hook, Dorpstraat 71, 6093 EB Heythuysen

Datum en tijdstip:  donderdagavond 11 mei om 19.30 uur

Stuur een mail naar ikl@ikl-limburg.nl voor aanmelding. Voor meer info: http://www.ikl-limburg.nl/als-eigenaar/

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.