Kent u een mantelzorger die een attentie verdient? (16-08-2017)

Lees voor

Hulp en zorg bieden, meegaan naar het ziekenhuis, veranderingen in de persoonlijke relatie, veel regelen…. Zomaar een greep uit taken van een mantelzorger. Taken die vaak als vanzelfsprekend worden beschouwd maar niet onopgemerkt mogen blijven.

10 november 2017 is de dag van de mantelzorg. Deze landelijke dag wordt georganiseerd om mantelzorg onder de aandacht te brengen en mantelzorgers in het zonnetje te zetten.
Kent u een mantelzorger die een attentie verdient? Meld hem of haar dan nu aan met een persoonlijke boodschap. Deze attentie wordt in november, rond de dag van de mantelzorg, bij de mantelzorgers thuisbezorgd.

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf 1 september tot en met 30 september via een digitaal formulier op de volgende website: www.mantelzorgleudal.nl .

Wij vragen u om de gegevens van de mantelzorger in te vullen samen met een persoonlijke boodschap. Heeft u geen mogelijkheid om dit formulier zelf digitaal in te vullen? Vraag iemand uit uw omgeving om u te helpen.

Is dit geen oplossing? Neem dan contact op met de Gemeente Leudal via telefoonnummer 0475-85 90 00, dan wordt telefonisch samen met u het formulier ingevuld. Let op: zorg dat u de adresgegevens van de mantelzorger en uw persoonlijke boodschap bij de hand hebt.

Dag van de mantelzorg

Op vrijdag 10 november worden er voor de mantelzorgers verschillende activiteiten georganiseerd in Leudal. Meer informatie over deze activiteiten volgt. Houd de website van gemeente Leudal in de gaten of volg welzijnsorganisatie Synthese op Facebook. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met Steunpunt Mantelzorg Leudal via telefoonnummer 0475-74 51 38. U kunt ook een e-mail sturen naar mantelzorgleudal@synthese.nl .

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.