Afspraak in het gemeentehuis?

Lees voor

U heeft een afspraak bij de gemeente. Hoe gaat het in zijn werk?

Afspraak voor de balie

Op de dag en het tijdstip waarvoor u een afspraak heeft gemaakt,  wordt u verwacht in het gemeentehuis, Leudalplein 1 in Heythuysen.

Wij vragen u om 5 minuten van te voren aanwezig te zijn. Bij binnenkomst in de centrale hal van het gemeentehuis ziet u de digitale zuil staan. Op het beeldscherm van deze zuil dient u aan te geven waar u voor komt. Aangezien uw afspraak is gekoppeld aan uw geboortedatum, dient u deze in te toetsen. Daarna ontvangt u een bonnetje met een volgnummer. U neemt vervolgens plaats in de wachtruimte.

Door de baliemedewerker wordt u op opgeroepen bij 1 van onze balies. Uw volgnummer verschijnt op het grote tv-scherm in de hal.

Heeft u vragen over het gebruik van de zuil dan kunt u hulp vragen bij onze medewerker aan de receptie. Wilt u de afspraak wijzigen of annuleren, neemt u dan contact op met de medewerkers van het Burger Bedrijven Plein via tel: (0475) 85 90 00.

Andere afspraak

Heeft u een andere afspraak, bijvoorbeeld met een wethouder of heeft u een vergadering in het gemeentehuis? Meldt u zich dan rechtstreeks bij de receptie. Onze receptiemedewerker helpt u graag verder.
 

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

20 december 2018 (geopend van 9.00 tot 12.00 uur)

24 december 2018

25 december 2018

26 december 2018

31 december 2018

1 januari 2019

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Bladafval

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.