Populaire onderwerpen

Lees voor

Nieuwsflits

Onderstaand een greep uit onze nieuwsberichten. Kijk voor een compleet overzicht op Actueel nieuws.

 • Kadernota 2018 – 2021: De burger centraal: Op vertrouwen samen bouwen

  Op 23 mei 2017 heeft het college van B&W de concept kadernota 2018-2021 vastgesteld.

  In de kadernota bepaalt de gemeenteraad op hoofdlijnen wat de koers voor de komende jaren is. En ook hoeveel dat in grote lijnen gaat kosten. Daarmee wordt bepaald wat er in ieder geval in de programmabegroting 2018-2021 moet staan om de doelen voor de korte en lange termijn te bereiken.

 • 10 jaar Leudal - Zondag 24 september Kleurrijk Leudal Festijn

  Op zondag 24 september is er in en om het gemeentehuis het Kleurrijk Leudal Festijn. Deze dag staat bol van activiteiten, demonstraties en presentaties door en voor burgers van Leudal en omstreken. Op deze dag leggen we verbindingen en laten we zien hoe kleurrijk Leudal is op het gebied van kunst, cultuur, muziek, bedrijven en verenigingen.

 • Sluiting woning Roermondseweg 36 te Haelen

  De burgemeester van Leudal heeft besloten de woning Roermondseweg 36 te Haelen vanaf 19 juni voor de duur van drie maanden te sluiten. Reden hiervan is dat in de woning voor de tweede keer in drie jaar een hennepkwekerij is aangetroffen. Het besluit is genomen op basis van het  zogenaamde Damoclesbeleid.

 • TOP Leudal te gast bij Dimass in Haelen: winnaar Ondernemersprijs Leudal 2017

  Op vrijdag 7 juli a.s. vindt van 15.00 tot 18.00 uur de volgende bijeenkomst van TOP Leudal plaats bij Dimass, Roermondseweg 28 in Haelen. Onder de naam Trefpunt Ondernemend & Politiek (TOP) Leudal ontmoeten ondernemers en politici elkaar tijdens een bedrijfsbezoek in Leudal.

 • Leudalse veteranen krijgen draaginsigne

  Door burgemeester Arno Verhoeven werd op zaterdag 17 juni aan Leudalse veteranen het draaginsigne ‘Nobelprijs VN-militairen’ uitgereikt. De uitreiking vond plaats in de raadszaal van het gemeentehuis, tijdens de Limburgse veteranendag.

 • Vooraankondiging agenda raadsvergadering

 • Een moment met jongeren bij het Kleurrijk Leudal Festijn op 24 september.

  Ben jij 18 jaar of 19 jaar, uit Leudal, en mag je voor de allereerste keer stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart…dan zoeken we jou!!

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.