Populaire onderwerpen

Lees voor

Nieuwsflits

Onderstaand een greep uit onze nieuwsberichten. Kijk voor een compleet overzicht op Actueel nieuws.

 • Aanmelding kampioenen en bijzondere prestaties 2017

  Als gemeente zijn we trots op onze (sport) kampioenen en op de mensen die op een of andere manier in 2017 een bijzondere prestatie hebben geleverd. Het gemeentebestuur wil hier graag aandacht aan besteden door deze mensen tijdens de nieuwjaarsreceptie op 3 januari 2018 te huldigen.

 • Resultaten milieueffectanalyse bedrijventerrein Zevenellen bekend

  Op 17 oktober 2017 hield de gemeente Leudal een informatiebijeenkomst over de milieueffectanalyse (MEA) die voor bedrijventerrein Zevenellen is uitgevoerd. In gemeenschapshuis de Roffert in Buggenum zijn de resultaten van dit onderzoek met omwonenden, grondeigenaren, ondernemers, politici en belanghebbenden gedeeld en toegelicht.

 • Agenda commissies sociaal, fysiek en bestuur en middelen

  De commissies sociaal, fysiek  en bestuur en middelen vergaderen op resp. maandag 23, dinsdag 24 en woensdag 25 oktober om 19.30 uur in de raadzaal, gemeentehuis Leudal. Iemand die wenst in te spreken over één van de agendapunten dient zich vóór de commissievergadering te melden bij de commissiegriffier, tel. (0475) 85 90 00 of via e-mail raadsgriffie@leudal.nl.

 • Jodiumtabletten in de brievenbus

  Sinds 1987 heeft de Nederlandse overheid een landelijke voorraad met jodiumtabletten. In 2014 is besloten een deel van deze voorraad te verspreiden. Daarom ontvangen 1,2 miljoen huishoudens tussen 10 en 25 oktober 2017 een doosje met jodiumtabletten. Dus van centrale opslag naar eigen medicijnkastje. Jodiumtabletten zijn dan direct in huis ten tijde van een kernongeval. Dat scheelt kostbare tijd.

 • Leudal 10 jaar

  Leudal 10 jaar, een feit om mee te pralen
  Nu Nunhem, Kelpen-Oler, Horn en Ell de sfeer
  In Leudal samen positief bepalen
  Met Haler, Ittervoort en Heibloem; evenzeer
  Als Buggenum, Neeritter, Roggel, Grathem, Neer     
  En Baexem, Hunsel, Heythuysen en Haelen

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.