Op 19 oktober opende wethouder Robert Martens in het Businesscentrum Leudal het startersevent van het StartersCentrum Limburg. Hier konden starters in korte tijd een verscheidenheid aan ‘starterskennis’ opdoen. Leudal was voor het eerst gastgemeente.

“Voor ons als gemeente dus een primeur om dit event te mogen organiseren. Zelf ben ik ook startend ondernemer geweest en weet dat een goede voorbereiding en het maken van de juiste contacten het succes van je onderneming kan vergroten. Het startersevent is hier een mooi podium voor. Ik heb dan ook de ruim 50 aanwezige opgeroepen om niet alleen informatie op het halen, maar om ook te netwerken”, aldus wethouder Robert Martens, Economische zaken. 

StartersCentrum Limburg

Een eigen bedrijf starten is niet altijd even makkelijk. Naast passie en doorzettingsvermogen is een goede voorbereiding één van de pijlers van succesvol ondernemerschap. Het StartersCentrum Limburg kan hierbij helpen. Het StartersCentrum is namelijk al 25 jaar het eerste aanspraakpunt voor startende ondernemers en zzp‘ers. Zo kan iedereen die overweegt als zelfstandig ondernemer te starten of onlangs is gestart, workshops en seminars van het StartersCentrum Limburg bijwonen en afspraken maken voor een adviesgesprek met een ondernemersadviseur van het StartersCentrum Limburg. 

Deelname 

De gemeente Leudal is sinds 2019 deelnemer aan het StartersCentrum Limburg. Door deze deelname zijn er geen kosten verbonden aan het bijwonen van onder andere een workshop of een adviesgesprek voor startende ondernemers en zzp’ers.  

Voor een persoonlijk adviesgesprek of aanmelding voor een bijeenkomst, kunt u online direct een afspraak maken via onze website www.starterscentrum.nl(externe link)