Jaarlijks vindt, een week voorafgaand aan de Nederlandse Veterandendag, in Roermond de Limburgse Veteranendag plaats. Elk jaar nodigt de gemeente Leudal, veteranen (en partner) woonachtig in Leudal uit hieraan deel te nemen. 

Als gevolg van de coronacrisis wordt de Limburgse Veteranendag dag verplaatst naar 19 juni 2021. Hierdoor komt ook het samenzijn,  voorafgaand aan deze dag,  in het gemeentehuis van Leudal te vervallen. Ga voor meer informatie over de Limburgse Veteranendag naar https://www.limburgseveteranendag.nl/

Nationaal Comité Veteranendag 

Ook heeft het Dagelijks Bestuur van het Nationaal Comité Veteranendag besloten om de Nederlandse Veteranendag van 27 juni  af te lassen. Het campagneteam van het Nationaal Comité Veteranendag werkt nu een alternatief programma uit. Meer informatie hierover vindt u op http://www.veteranendag.nl/corona-en-de-nederlandse-veteranendag-2020/.

Veteranen gedenksteen gemeentehuis 

Bij het gemeentehuis te Heythuysen bevindt zich een gedenksteen voor veteranen. Dit uit respect voor alle levende en niet meer levende veteranen. Bij de gedenksteen zal half juni de witte anjer bloeien als extra waardering. Een mooie plek om te herdenken.

Stichting veteranen Leudal

Als u als veteraan informatie wilt over de Stichting  Veteranen Leudal dan kunt u contact opnemen met de stichting door een email te sturen naar veteranenleudal@gmail.com.