Werk aan de weg

Lees voor

Kijk voor de actuele informatie over uw route, wegwerkzaamheden, beschikbaarheid op parkeerplaatsen en alternatieve vervoerswijzen op www.limburg-bereikbaar.nl

  • Reconstructie Pastoor Schipperstraat en Apollolaan in Roggel

    De aanleiding voor deze reconstructie is niet alleen de schades aan het wegdek en trottoirs. Maar ook de opgave die de gemeente Leudal heeft om riooloverstorten tijdens hevige regenval terug te dringen. Hierdoor is de gemeente beter bestand tegen de klimaatverandering.

  • Herinrichting “kruidenbuurt” Haelen

    De gemeente Leudal heeft de wegen in de gehele gemeente laten inspecteren. Tijdens deze inspectie is geconstateerd dat de kwaliteit van de asfaltverhardingen in uw buurt dusdanig slecht is dat deze aan vervanging toe is. Daarom is ervoor gekozen om diverse straten te reconstrueren. De straten zijn in onderstaande prent gearceerd aangegeven.

  • Reconstructie Burgemeester Huybenstraat Horn

    De gemeente Leudal heeft de riolering van de Burgemeester Huybenstraat met behulp van een tv-camera laten inspecteren. Tijdens deze inspecties is geconstateerd dat de kwaliteit van de rioolleidingen slecht is en dat deze leidingen inclusief huisaansluitingen vervangen moeten worden.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.