Werk aan de weg

Lees voor

Kijk voor de actuele informatie over uw route, wegwerkzaamheden, beschikbaarheid op parkeerplaatsen en alternatieve vervoerswijzen op www.limburg-bereikbaar.nl

 • Asfaltonderhoud Karreveld Heibloem

  Op woensdag 17 oktober 2018 start de firma Landheer Infra in opdracht van de gemeente Leudal met de onderhoudsmaatregelen aan de Karreveld in Heibloem. De werkzaamheden worden volgens planning op vrijdag 2 november 2018 afgerond.

 • Veilige oversteek Roggelseweg

  Op 17 september 2018 start de aanleg veilige oversteek in de Roggelseweg. Met de aanleg van de veilige oversteek bij het Bezoekerscentrum Leudal in Haelen, komt voor velen een langverwachte wens in vervulling.

 • Herinrichting “kruidenbuurt” Haelen

  De gemeente Leudal heeft de wegen in de gehele gemeente laten inspecteren. Tijdens deze inspectie is geconstateerd dat de kwaliteit van de asfaltverhardingen in uw buurt dusdanig slecht is dat deze aan vervanging toe is. Daarom is ervoor gekozen om diverse straten te reconstrueren. De straten zijn in onderstaande prent gearceerd aangegeven.

 • Reconstructie Kerkstraat en St. Jansstraat Baexem

  De aanleiding voor deze reconstructie is niet alleen de schades aan het wegdek. Maar ook de opgave die de gemeente Leudal heeft om riooloverstorten tijdens hevige regenval terug te dringen. Hierdoor is de gemeente beter bestand tegen de klimaatverandering.

 • Reconstructie Burgemeester Huybenstraat Horn

  De gemeente Leudal heeft de riolering van de Burgemeester Huybenstraat met behulp van een tv-camera laten inspecteren. Tijdens deze inspecties is geconstateerd dat de kwaliteit van de rioolleidingen slecht is en dat deze leidingen inclusief huisaansluitingen vervangen moeten worden.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.