Werk aan de weg

Lees voor

Kijk voor de actuele informatie over uw route, wegwerkzaamheden, beschikbaarheid op parkeerplaatsen en alternatieve vervoerswijzen op www.limburg-bereikbaar.nl

 • Asfaltwerkzaamheden Biesstraat Heythuysen

  De firma Landheer Infra start in opdracht van de gemeente Leudal met het onderhoud aan het asfalt en de trottoirs van de Biesstraat tussen de Dorpsstraat en de Oude Trambaan in Heythuysen.

 • Vervangen persriool Napoleonsweg - Koeweg te Haelen

  In de Napoleonsweg te Haelen ligt een rioolpersleiding die aan vervanging toe is. In mei wordt een nieuwe persleiding aangelegd over een lengte van ca. 300 meter. Deze persleiding ligt vanaf het gemaal aan de Koeweg tot het lozingspunt nabij de Vaartweg.

 • Asfaltwerkzaamheden Sint Antoniusstraat Heythuysen

  Op maandag 24 april start de firma Landheer Infra in opdracht van de gemeente Leudal met het gefaseerd vervangen van de asfalttoplaag van de St. Antoniusstraat in Heythuysen. De werkzaamheden worden volgens planning op vrijdag 5 mei afgerond.

 • Grootschalige werkzaamheden WML in Roggel

  In de week van 30 januari start de firma Rasenberg in opdracht van WML met het vernieuwen van de waterleidingen. Deze werkzaamheden duren ongeveer 4 maanden. De straten waar gewerkt gaat worden zijn Pastoor Ruttenhofje, Raadhuisstraat, Maassenstraat, Kerkstraat, Kerkveldweg, Burgemeester Walenberghofje, Pastoor Hanraetsstraat en Beeklaan in Roggel.

  Omwonenden ontvangen minimaal 1 week van tevoren een bewonersbrief van WML.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.