Werk aan de weg

Lees voor

Kijk voor de actuele informatie over uw route, wegwerkzaamheden, beschikbaarheid op parkeerplaatsen en alternatieve vervoerswijzen op www.limburg-bereikbaar.nl

 • Reconstructie Nunhemseweg te Haelen

  De aanleiding voor de reconstructie van de Nunhemseweg is niet alleen de schades aan het wegdek en trottoirs, maar ook de opgave die de gemeente heeft om riooloverstorten tijdens hevige regenval terug te dringen en hierdoor beter bestand te zijn tegen de klimaatverandering.

 • Reconstructie Esdoornlaan te Haelen

  De aanleiding voor de reconstructie is niet alleen de schades aan het wegdek, parkeerstroken en trottoirs, maar ook de opgave die de gemeente heeft om riooloverstorten tijdens hevige regenval terug te dringen en beter bestand te zijn tegen de klimaatverandering.

 • Asfaltwerkzaamheden Biesstraat Heythuysen

  De firma Landheer Infra start in opdracht van de gemeente Leudal met het onderhoud aan het asfalt en de trottoirs van de Biesstraat tussen de Dorpsstraat en de Oude Trambaan in Heythuysen.

 • Grootschalige werkzaamheden WML in Roggel

  In de week van 30 januari start de firma Rasenberg in opdracht van WML met het vernieuwen van de waterleidingen. Deze werkzaamheden duren ongeveer 4 maanden. De straten waar gewerkt gaat worden zijn Pastoor Ruttenhofje, Raadhuisstraat, Maassenstraat, Kerkstraat, Kerkveldweg, Burgemeester Walenberghofje, Pastoor Hanraetsstraat en Beeklaan in Roggel.

  Omwonenden ontvangen minimaal 1 week van tevoren een bewonersbrief van WML.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.