Werk aan de weg

Lees voor

Kijk voor de actuele informatie over uw route, wegwerkzaamheden, beschikbaarheid op parkeerplaatsen en alternatieve vervoerswijzen op www.limburg-bereikbaar.nl

 • Groot onderhoud riolering Heythuysen

  In de periode van 30 maart tot en met 21 april 2017 wordt in Heythuysen groot onderhoud uitgevoerd aan de riolering. De werkzaamheden bestaan uit het relinen van buizen. Het relinen wordt op een speciale manier uitgevoerd, waarbij de straat niet wordt opengebroken.

 • Asfaltwerkzaamheden Sint Antoniusstraat Heythuysen

  Op maandag 24 april start de firma Landheer Infra in opdracht van de gemeente Leudal met het gefaseerd vervangen van de asfalttoplaag van de St. Antoniusstraat in Heythuysen. De werkzaamheden worden volgens planning op vrijdag 5 mei afgerond.

 • Afaltwerkzaamheden Heythuysen

  Op maandag 13 maart start de firma Landheer Infra in opdracht van de gemeente Leudal met het gefaseerd vervang van de asfalttoplaag van de Dr. Smitslaan, Oude Trambaan, Stationsstraat, Kouk en Op de Bos in Heythuysen. De werkzaamheden worden volgens planning op donderdag 13 april afgerond.

 • Grootschalige werkzaamheden WML in Roggel

  In de week van 30 januari start de firma Rasenberg in opdracht van WML met het vernieuwen van de waterleidingen. Deze werkzaamheden duren ongeveer 4 maanden. De straten waar gewerkt gaat worden zijn Pastoor Ruttenhofje, Raadhuisstraat, Maassenstraat, Kerkstraat, Kerkveldweg, Burgemeester Walenberghofje, Pastoor Hanraetsstraat en Beeklaan in Roggel.

  Omwonenden ontvangen minimaal 1 week van tevoren een bewonersbrief van WML.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.