We zijn goed bereikbaar

Lees voor
Dit item is verlopen op 16-10-2018.

Uit het onderzoek Bereikbaarheid Gemeenten 2018 blijkt dat wij als gemeente goed scoren op het gebied van het beantwoorden van de een vraag gesteld per mail. Van de 380 gemeenten in Nederland slagen 143 (38 procent) er niet in e-mail van burgers op tijd te beantwoorden. Gemeente Leudal reageerde binnen de termijn van 2 werkdagen.

Het onderzoek werd voor het vierde jaar op rij uitgevoerd. In Limburgse gemeenten blijkt bijna de helft van de gemeenten niet op tijd te reageren op een per mail gestelde vraag. Tegen die achtergrond doet gemeente Leudal het goed. Als gemeente reageerde wij binnen de gestelde termijn.

Bewuste keuze

Uit het onderzoek kwam naar voren dat het gebruik van webformulieren en de afwezigheid van een emailadres klanten kan frustreren. Gemeente Leudal heeft eerder bewust gekozen voor een webformulier. Een webformulier draagt bij aan een betere dienstverlening doordat er aanvullende vragen worden gesteld die ervoor zorgen dat we onze klant sneller en beter kunnen helpen. We stellen alleen de vragen die nodig zijn om de klant op de juiste manier te helpen. Met de komst van de nieuwe website eind 2018/begin 2019 hebben we opnieuw aandacht voor dit onderwerp.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.