Onderzoek naar het huidig beeld van en over Leudal

Lees voor
Dit item is verlopen op 03-05-2017.

Wij willen onze inwoners zo goed mogelijk van dienst zijn en horen dan ook graag hoe u over de gemeente Leudal denkt. We laten daarom een onderzoek uitvoeren naar het huidig beeld van en over de gemeente bij onze burgers, verenigingen en bedrijven.

Met dit onderzoek krijgen wij meer inzicht in hoe de gemeente door u wordt gezien en in hoeverre het beeld dat u heeft aansluit bij waar wij als gemeente zelf voor willen staan. In het onderzoek nemen we ook uw oordeel over de dienstverlening van de gemeente Leudal mee. Op die manier willen we onze dienstverlening nog beter afstemmen op de wensen en behoeften van onze inwoners, verenigingen en bedrijven.

Enquêtes en interviews

Om het beeld van en over de gemeente Leudal inzichtelijk te krijgen, worden er medio april enquêtes en interviews afgenomen. Willekeurig geselecteerde inwoners, verenigingen en bedrijven ontvangen per brief een uitnodiging voor deelname aan ons onderzoek.

De gemeente heeft de uitvoering van het onderzoek uitbesteed aan onderzoeksbureau RenM|Matrix. Het bureau zorgt ervoor dat de anonimiteit van de deelnemers gegarandeerd is en dat individuele antwoorden niet te herleiden zijn naar personen.

Doe mee en laat ons weten wat uw beeld is van en over de gemeente Leudal!

Wij hopen natuurlijk van harte dat u zult deelnemen aan het onderzoek en ons op die manier helpt inzicht te krijgen in uw beeld van en over de gemeente Leudal!

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.