Asfaltwerkzaamheden Sint Antoniusstraat Heythuysen

Lees voor
Dit item is verlopen op 28-03-2017.

Op maandag 24 april start de firma Landheer Infra in opdracht van de gemeente Leudal met het gefaseerd vervangen van de asfalttoplaag van de St. Antoniusstraat in Heythuysen. De werkzaamheden worden volgens planning op vrijdag 5 mei afgerond.

Werkzaamheden

De huidige asfalttoplaag op bovengenoemd tracé wordt weggefreesd en vervangen door een nieuwe asfalttoplaag. De toplaag van de aanliggende fietssuggestiestroken wordt uitgevoerd in rode coating. Uiteraard worden de geklinkerde overakkers (dicht geklinkerde sleuven) ook vervangen door asfalt.

Planning

Om de overlast te beperken wordt de vervanging van de asfalttoplaag in twee fases uitgevoerd.

  • Fase 1, vanaf Dorpsstraat tot en met de middelste inrit van de parkeerplaats van de Jumbo, wordt het asfalt vanaf maandag 24 april tot en met woensdag 26 april vervangen. Tevens wordt in deze periode het asfalt van het gedeelte de Neerakker voor de basisschool vervangen. De parkeerplaats van de Jumbo blijft bereikbaar, volg hiervoor de aangegeven omleidingsroutes.
  • Fase 2, vanaf de middelste inrit van het parkeerterrein bij de Jumbo tot aan de basisschool, wordt het asfalt vanaf maandag 1 mei tot en met vrijdag 5 mei vervangen.

Asfaltwerkzaamheden Sint Antoniusstraat Heythuysen

Bereikbaarheid

Het doorgaand wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. De geklinkerde kruisingsvlakken ter hoogte van de Burgemeester Janssen van Sonlaan/ Brouwerslaan en de Tienderweg/ingang begraafplaats blijven oversteekbaar voor alle verkeer. De aanwonenden van de werkvakken worden door de aannemer geïnformeerd hoe hun woning bereikbaar is.
Op de haltes van Arriva staan de omleidingen van de buslijnen aangegeven. Voor de actuele reisinformatie kunt u ook de site van Arriva bezoeken.

https://www.arriva.nl/consumenten/reisinformatie-1/omleidingen-stremmingen.htm

Contact

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met de toezichthouder van de gemeente Leudal via p.sanders@leudal.nl of via (0475) 85 90 00.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.