Asfaltonderhoud Karreveld Heibloem

Lees voor

Op woensdag 17 oktober 2018 start de firma Landheer Infra in opdracht van de gemeente Leudal met de onderhoudsmaatregelen aan de Karreveld in Heibloem. De werkzaamheden worden volgens planning op vrijdag 2 november 2018 afgerond.

Waarom?

De Gemeente Leudal heeft vorig jaar de wegen in de gehele gemeente laten inspecteren. Tijdens deze inspectie is geconstateerd dat de textuur van de asfalt toplaag van uw straat een dusdanige kwaliteit is dat deze aan onderhoud toe is.

Wat gaan we doen?

De huidige asfaltrijweg op onderstaande tracé wordt overlaagd, hierbij wordt er een tussen, en deklaag aangebracht. De weg wordt ook verbreed door middel van grasbetontegels.

Als er overhakkers in de rijweg aanwezig zijn worden deze ook meegenomen in onze werkzaamheden. Het ontstane hoogte verschil ter hoogte van de inritten worden ook hersteld.

Locatie?

Informatie en bereikbaarheid?

  • De weg is volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
  • Het doorgaand bestemmingsverkeer wordt, indien noodzakelijk, tijdens de werkzaamheden omgeleid.

Communicatie tijdens uitvoering?

Enkele dagen voor de daadwerkelijke start van de werkzaamheden ontvangen de omwonende een informatiebrief van de aannemer. In deze brief staan onder andere de contactpersonen tijden de uitvoering, bereikbaarheid van uw woning en hoe er omgegaan wordt met het ophalen van het huisvuil.

Tot slot

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met Patrick Sanders via p.sanders@leudal.nl of via (0475) 85 90 00.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.