Nieuws

Lees voor
 • Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met een oldtimer tentoonstelling in Haler en Ell

  (18-07-2018)

  Van vrijdag 20 juli tot en met zondag 22 juli 2018 vindt er in Haler een oldtimer tentoonstelling plaats met op zaterdag en zondag regelmatigheidsritten met oude racemotoren. Voor de regelmatigheidsritten zal een gedeelte van de Isidoorstraat en een gedeelte van de Lochterstraat in Haler tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers.

 • Herinrichting “kruidenbuurt” Haelen

  (17-07-2018)

  De gemeente Leudal heeft de wegen in de gehele gemeente laten inspecteren. Tijdens deze inspectie is geconstateerd dat de kwaliteit van de asfaltverhardingen in uw buurt dusdanig slecht is dat deze aan vervanging toe is. Daarom is ervoor gekozen om diverse straten te reconstrueren. De straten zijn in onderstaande prent gearceerd aangegeven.

 • Bewoners AZC ontvangen certificaat voor hun inzet als vrijwilliger

  (17-07-2018)

  Op vrijdag 13 juli 2018 ontvingen 33 AZC-bewoners uit handen van wethouder Mart Janssen een certificaat als waardering voor het verrichten van vrijwilligerswerk bij diverse organisaties in Leudal. En ook de 11 organisaties werden verrast met een certificaat voor het beschikbaar stellen van vrijwilligersplekken.

 • Pools Meldpunt: W związku z wakacjami prowadzącej Polski Punkt Informacyjny

  (16-07-2018)

  w dniach 7 i 14 sierpnia 2018 będzie nieczynny.

  Z poważaniem

  Urzad Gminy Leudal

 • Stoppersregeling actieplan ammoniak en veehouderij

  (12-07-2018)

  In 2013 hebben circa 40 veehouderijen zich met een bedrijfsontwikkelingsplan aangemeld bij de gemeente voor de landelijke stoppersregeling van het Actieplan ammoniak en veehouderij. Deze regeling loopt per 1 januari 2020 af. Vanaf deze datum moeten deze bedrijven, als ze willen doorgaan, voldoen aan de maximale emissiewaarden uit het Besluit emissiearme huisvesting.

 • Aanhoudende droogte: fase 'Extra Alert'

  (11-07-2018)

  Het is al langere tijd droog in onze regio. Dat betekent dat we met z’n allen extra alert moeten zijn op natuurbranden. Zeker in grote natuurgebieden zoals Nationaal Park de Maasduinen, Nationaal Park de Meinweg, het Weerterbos en Nationaal Park de Grote Peel is het belangrijk om goed op te letten.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.