Bekendmakingen

Lees voor

De officiële bekendmakingen van de gemeente Leudal worden iedere week gepubliceerd in het Elektronisch Gemeenteblad op www.officielebekendmakingen.nl

Bekendmakingen zijn openbare publicaties over besluiten of gebeurtenissen die voor u van belang kunnen zijn. Bekendmakingen gaan bijvoorbeeld over omgevingsvergunningen, wegafsluitingen of vergunningen voor grote evenementen.

Zoeken naar de juiste bekendmaking

U kunt op www.officielebekendmakingen.nl op 2 manieren zoeken:

  1. Zoeken op trefwoord, hierbij kunt u heel gericht zoeken op datum, trefwoord of onderwerp.
  2. Zoeken in het totaaloverzicht van alle bekendmakingen van Leudal van de afgelopen maand.

Tip bij het zoeken

U kunt zoeken op een exact zinsdeel of woord door rond dit zinsdeel of woord dubbele aanhalingstekens (" ") te plaatsen. Zoekt u op een gedeelte van een woord, plaats dan een asterisk (*) achter of voor dit woord.

Bekendmakingen per mailAanmelden voor e-mailservice bekendmakingen

Wilt u wekelijks op de hoogte worden gehouden van alle bekendmakingen in uw buurt, dan kunt u zich eenvoudig aanmelden voor een e-mailservice. U kunt daar exact aangeven welke bekendmakingen van welke overheidsorganisatie u in uw mailbox wilt ontvangen.

Bekendmakingen via “Over uw buurt” app

Naast de email-service voor bekendmakingen in uw buurt is er ook een app beschikbaar: “Over uw buurt”.  Via de app kunt u via een kaart zien wat er in uw omgeving gebeurt. Ook kunt u instellen dat u vanuit de app berichten ontvangt over bekendmakingen in uw buurt. De app is gratis te downloaden in de app-store.

Overzicht gemeentebladen per week

Onderstaand treft u overzichten aan van wekelijkse bekendmakingen.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.