Open Podium Leudal

Lees voor
Dit item is verlopen op 01-10-2017.

Altijd al jouw unieke talent willen tentoonstellen voor een publiek? 

Of je nu wel of geen ervaring hebt op het podium, waag de sprong in het diepe en laat het publiek jouw talent zien! Ben jij een singer-songwriter, danser, goochelaar, kunstenaar, rapper/dichter, toneelspeler, cabaretier, entertainer of iets totaal anders? Dan zoeken we JOU! 

Het open podium is voor iedereen toegankelijk, dus neem je muziekinstrument, gedicht, kostuum, stem of andere attributen die nodig zijn voor de performance mee en meld je aan voor dit avontuur! 

Durf jij het aan? Aanmelden vóór 31 augustus 2017

Geef je dan snel op via ondergenoemd inschrijfformulier, en het podium in C.C. De Mortel te Ittervoort is 10 minuten van jou! Je mag solo optreden, maar ook met een groep of jouw vereniging. Uiteraard zijn familie en vrienden van harte welkom om je aan te moedigen en toe te juichen. 

Bij voorkeur ontvangen wij bij jouw aanmelding een audio- of videofragment. Dit kun je mailen naar openpodiumleudal@gmail.com. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan er een selectiemoment plaatsvinden op zondagochtend 3 september tussen 10-12u. Voel deze selectie niet als auditie of verplichting, wij willen als organisatie heel graag meedenken hoe we jou het beste kunnen laten “shinen” in jou 10 minutes of fame!

Jouw optreden wordt beoordeeld door een publieksjury onder leiding van een prominente inwoner van de gemeente Leudal! De winnaar van het open podium mag met Fanfare Concordia Ittervoort een uitvoering verzorgen tijdens haar galaconcert op 9 december 2017.

Zie je jezelf (nog) niet op het podium staan? Of sta je liever niet in de spotlight?

Dan is er een mooie rol voor je weggelegd als publiek. Misschien zie jij wel als eerste de volgende theatersensatie uit de Gemeente Leudal op de planken staan?! Wees erbij!

Entree en deelname zijn gratis. 1 Oktober: aanvang 14.30

Meer informatie en aanmelden via facebook @OpenPodiumLeudal óf per mail aan openpodiumleudal@gmail.com

Gemeente Leudal

De organisatie van deze eerste editie van Open Podium Leudal is een samenwerking met de Gemeente Leudal vanwege haar 10 jarig jubileum.

Leudal heeft veel om trots op te zijn: bijzondere kernen, mooie bedrijven en vindingrijke ondernemers, een prachtige groene omgeving en een actief verenigingsleven. De gemeente bestaat 10 jaar en dat willen ze samen met hun inwoners vieren. Een jubileumjaar waarin ze laten zien waar Leudal voor staat.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.