10 jaar Leudal

Lees voor

logo 10 jaar Leudal

Leudal heeft veel om trots op te zijn: bijzondere kernen, mooie bedrijven en vindingrijke ondernemers, een prachtige groene omgeving en een actief verenigingsleven. Onze gemeente bestaat 10 jaar en dat willen we samen met onze inwoners vieren. Een jubileumjaar waarin we laten zien waar Leudal voor staat.

Kleurrijk Leudal

 • Energiek
 • Leefbaarheid
 • Vooruitstrevend
 • Landelijk & natuur
 • Programma Kleurrijk Leudal Festijn

  In het kader van 10 jaar Leudal houden we een soort open dag, het Kleurrijk Leudal Festijn. De dag vindt plaats op zondag 24 september 2017 in en rond het gemeentehuis in Heythuysen. Op deze dag leggen we verbindingen en laten we zien hoe kleurrijk Leudal is op het gebied van kunst, cultuur, muziek, bedrijven en verenigingen. Iedereen is welkom en we hopen dat u komt kijken en genieten van al het mooie en interessante wat Leudal te bieden heeft. Bij evt. slecht weer worden er voorzieningen getroffen om alles te laten doorgaan.

 • Open Podium Leudal

  Altijd al jouw unieke talent willen tentoonstellen voor een publiek? 

  Of je nu wel of geen ervaring hebt op het podium, waag de sprong in het diepe en laat het publiek jouw talent zien! Ben jij een singer-songwriter, danser, goochelaar, kunstenaar, rapper/dichter, toneelspeler, cabaretier, entertainer of iets totaal anders? Dan zoeken we JOU! 

 • Een moment met jongeren bij het Kleurrijk Leudal Festijn op 24 september.

  Ben jij 18 jaar of 19 jaar, uit Leudal, en mag je voor de allereerste keer stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart…dan zoeken we jou !!

 • Leudallied in de maak

  Één van de 10 gehonoreerde initiatieven in het kader van 10 jaar Leudal was van de heer Theo Peeters uit Horn. Hij bedacht het idee voor het maken van een volkslied voor Leudal.

  Frits Criens maakt de tekst. Met het Kleurrijk Leudal Festijn op 24 september wordt het lied voor de eerste keer ten gehore gebracht en Marleen Rutten uit Hunsel is één van de kandidaten om het lied te zingen.

 • Fotowedstrijd Maak Leudal Kleurrijk

  In het kader van het jubileumjaar 10 jaar Leudal lanceert de gemeente Leudal een fotowedstrijd. Iedereen kan de komende maanden een foto van Leudal insturen met als thema 'kleurrijk Leudal'. Een foto waar hij of zij echt trots op is. Waar we samen trots op kunnen zijn. 

 • Trouwen voor spek en bonen

  Op zondag 24 september 2017 tijdens het Kleurrijk Leudal Festijn in het gemeentehuis wil de gemeente alle inwoners van gemeente Leudal de mogelijkheid geven om met zijn of haar grote liefde voor “spek en bonen” te trouwen in de raadzaal.

 • Jaarprogramma 10 jaar Leudal

  Gedurende het hele jubileumjaar 2017 vinden er vele activiteiten plaats in heel Leudal.

 • Prijsuitreiking logowedstrijd en hijsen 1e jubileumvlag

  Op maandag 27 maart bracht burgemeester Arno Verhoeven een bezoek aan basisschool De Klink te Grathem. De school had de logo-ontwerpwedstrijd 10 jaar Leudal gewonnen. Tigo Frenken uit groep 4 is de ontwerper van het jubileumlogo.

 • Logo 10 jaar Leudal

  In het kader van 10 jaar Leudal heeft de gemeente Leudal een logo-ontwerpwedstrijd georganiseerd voor de basisscholen in Leudal. De 4 kleuren van Leudal moesten er in terug te vinden zijn maar verder waren er geen regels waar het logo aan moest voldoen.

Archief

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.