Koop, huur of bruikleen van gemeentegrond

Wilt u een stukje gemeentegrond gebruiken en bijvoorbeeld bij uw tuin trekken? In de gemeente Leudal is het mogelijk om een perceel grond (bv. een reststrook) bij uw woning te kopen, huren of in bruikleen te krijgen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met cluster grondzaken (team Projectbureau, afdeling Ruimte) via tel. (0475) 85 90 00 of het aanvraagformulier invullen.

Een overzicht van de jaarlijkse tarieven vindt u in de tarievenlijst huur en bruikleen gemeentegrond 2019. De verkoopprijzen voor reststroken grond bij de woning staan in het overzicht grondprijzen bouwgrond en reststroken.

Huren volkstuin

In de volgende kernen is een volkstuinencomplex van de gemeente aanwezig:

  • Ell 
  • Haelen
  • Heythuysen
  • Grathem 
  • Roggel

Voor meer informatie over het huren van een volkstuin kunt u contact opnemen met cluster grondzaken (team Projectbureau, afdeling Ruimte) via tel. (0475) 85 90 00. Ook kunt u het aanvraagformulier invullen. Als er momenteel geen volkstuin vrij is voor de verhuur, kunt u op het aanvraagformulier aangeven dat u vrijblijvend op een wachtlijst wilt staan.

De jaarlijkse tarieven voor het huren van een volkstuin staan vermeldt in de tarievenlijst huur en bruikleen gemeentegrond 2019.

Meer informatie