Kom dan naar de voorlichtingsavond op 4 oktober 2022.

Wekelijks worden in Nederland ruim 300 mensen getroffen door een plotselinge stilstand in de bloedsomloop.  In ongeveer 80% van de gevallen gebeurt dat thuis. Op zulke kritieke momenten is het goed als er hulp dichtbij is. Hulp die misschien jij wel kan bieden…

In alle dorpen van Leudal is een dekkend netwerk van automatische externe defibrillatoren (AED). Inclusief een daarbij behorend netwerk van getrainde vrijwilligers. Want elke seconde telt! Om dit netwerk uit te breiden zoeken wij vrijwilligers die als eerste ter plekke kunnen zijn. Iets voor jou?

Voorlicthtingsbijeenkomst

Op dinsdag 4 oktober van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur is er een voorlichtingsavond in de raadszaal van de gemeente Leudal, Leudalplein 1 Heythuysen. Om voorbereid te zijn in een situatie waar iedere seconde telt en om antwoord te geven op je vragen, organiseert Hart voor Limburg deze informatiebijeenkomst.

De bijeenkomst gaat over de volgende onderwerpen:

• Informatie over reanimatie en AED gebruik.
• Werking van het oproepsysteem HartslagNu.
• Uitleg over de inschrijving en registratie

Opgave

Opgeven voor de voorlichtingsavond is verplicht en kan via de website https://hartvoordebuurt.nl/hartvoorlimburg/(externe link) en klik op de blauwe balk halverwege de pagina.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website: https://www.leudal.nl/hart-voor-leudal-aed