U heeft een afspraak bij de gemeente. Hoe gaat het in zijn werk?

De zuil waar u zich kunt melden met een afspraak
De zuil in het gemeentehuis

Afspraak voor de balie

Op de dag en het tijdstip waarvoor u een afspraak heeft gemaakt, wordt u verwacht in het gemeentehuis, Leudalplein 1 in Heythuysen.

Wij vragen u om 5 minuten van te voren aanwezig te zijn. Bij binnenkomst in de centrale hal van het gemeentehuis ziet u de digitale zuil staan. Op het beeldscherm van deze zuil dient u aan te geven waar u voor komt. Aangezien uw afspraak is gekoppeld aan uw geboortedatum, dient u deze in te toetsen. Daarna ontvangt u een bonnetje met een volgnummer. U neemt vervolgens plaats in de wachtruimte. Door de baliemedewerker wordt u op opgeroepen bij 1 van onze balies. Uw volgnummer verschijnt op het grote tv-scherm in de hal. Heeft u vragen over het gebruik van de zuil dan kunt u hulp vragen bij onze medewerker aan de receptie

Afspraak wijzigen of annuleren

Wilt u uw afspraak wijzigen of annuleren dan kunt u dit doen via de link welke vermeld staat in de afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen. Lukt het niet of heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact op met de medewerkers van het Burgerbedrijvenplein via tel: (0475) 85 90 00.

Andere afspraak

Heeft u een andere afspraak, bijvoorbeeld met een wethouder of heeft u een vergadering in het gemeentehuis? Meldt u zich dan rechtstreeks bij de receptie. Onze receptiemedewerker helpt u graag verder.